FöretagspresentationHistorikVärdenÄgareMiljöpolicy
Om Företaget
Det skall kännas bra!

Vårt mål är att den känsla du får, efter att ha genomfört en affär med Kovalent eller haft en kontakt med oss, skall vara positiv. Vi tror att den positiva känslan uppstår när man befinner sig i ”win-win landet”. En bra kontakt, eller en bra affär, ger alltid en bra känsla!

Som du säkert redan listat ut så är vi på Kovalent övertygade om att våra köpbeslut grundar sig på känslor. Därför är det viktigt för vårt företag att se till att det även känns bra för vår personal. Det är vår övertygelse att våra kunder känner om personalen funnit sig tillrätta med sitt jobb - det känns bättre att handla av en person som trivs. Dessutom är det betydligt roligare att leda ett företag där människor känner trygghet i sin dagliga gärning. Helt enkelt - det känns bättre!

Förtroende, tillit och trygghet är alla begrepp som bygger på en bra känsla över tid. Dessa begrepp är unika för varje person och att försöka bygga den rätta känslan hos varje kund är det som är värt varje ansträngning.

Bakom varje framgångsrik organisation finns det alltid ett antal människor som brinner för sin uppgift - det gör det även här på Kovalent. Som VD för Kovalent vill jag framhålla vår engagerade och kompetenta personal. Det är de som gör det!


Jan Brattberg
Kovalent AB, Fältspatsgatan 6, 421 30 Västra Frölunda. Tel. +46 (0)31 709 81 80, e-post: kovalent@kovalent.se