Produktregister
Ljudisolering

Sonation erbjuder ljuddämpande lådor för ett stort urval av vakuumpumpar, ultraljudsbad och även vattenkylare.OilTray Dessa lådor ger en märkbart bättre arbetsmiljö med tanke på ljudnivå!

För att hitta rätt modell av låda finns en "konfigurator" på Sonations hemsida som enkelt filtrerar ut vilken modell som är aktuell för just Er pump.

Lådorna är konstruerade med ljuddämpande paneler som enkelt kan plackas bort för åtkomst till pumpen. Temperaturen i lådan kan läsas av på en dispay för att säkerställa att pumpen arbetar i en miljö som passar. Två fläktar baktill ser till att cirkulera luften i lådan. Dessa fläktar kan även med tillvalet APPS styras med avseende på temperaturen för en ytterligare tystare arbetsmiljö. APPS tillvalet ger även möjligheten att få en larmsignal om en viss temperatur överträds.

Som ytterligare tillval finns oljetråg på hjul för att göra lådan enklare att flytta men även för uppsamling av den olja som förvakuumpumpar spiller ut med tiden då packningar blir slitna.

OilChangeKit

Byte av olja kan enkelt utföras med "oil exchange kit" som består av en kulventil som ansluts i dränaget till pumpen och ett uppsamlingskärl för enkel hantering av oljan. Allt som behövs för att tömma pumpen på olja är alltså att öppna kulventilen och samla upp oljan.

Sonation tillverkar även ljudisolerande lådor för ultraljudsbad, denna serie kallas USSB och finns i tre olika storlekar.

usbb
__________________________________________________________________________________

Kontakt: Mikael Alfredsson på Göteborgskontoret, 0709-119309
              

Mats Grapne Askfelt på Stockholms-kontoret, 0709-119301

De kan även nås via epost. Skriv förnamn.efternamn@kovalent.se.

Produktbroschyrer    Lådor för pumpar
                             APPS funktionen
                             Lådor för ultraljudsbad
                             Oil change kit

Kovalent AB, Fältspatsgatan 6, 421 30 Västra Frölunda. Tel. +46 (0)31 709 81 80, e-post: kovalent@kovalent.se