Kovalent har flera nya agenturer!

Kovalent har under de senaste 12 månaderna knutit ett antal nya leverantörer till sig. Dessa är:

Jasco

Sortiment: Vätskekromatografi (HPLC), Super Critical Fluid Chromatography (SFC), Super Critical Fluid Extraction (SFE), Spektrofotometrar, Spektrofluorometrar, Spektropolarimetrar, Raman spektrometrar, FT-IR, FT-IR mikroskåp, Frisättningsbad m.m.

Horizon

Sortiment: Utrustning för extraktion av organiska föreningar samt olja och fett I vatten. SPE-DEX 4790 för stora vattenvolymer och smutsiga prover samt SmartPrep för att automatisera SPE med fastfaskolonner. De har även en unik produkt som heter DryDisc för att separera vattenrester från lösningsmedelsextrakt samt indunstare i form av DryVap och XcelVap.

Spark Holland

Sortiment: Utrustning för online-SPE. Finns hela automatiserade system samt moduler som kan integreras i valfritt HPLC- eller LCMS-system. Spark har ett brett sortiment av SPE-cartridges för dessa system. De tillverkar dessutom ett antal varianter av autoinjektorer för HPLC samt kolonnugn.

CambTEK

Sortiment: CambTEK från Cambridge har utvecklat en helt ny och unik utrustning för att snabbt kunna extrahera ut aktiv substans ur läkemedel. Den heter RES och är utvecklad för QC-lab och R&D. Den ersätter de mycket tidskrävande manuella metoder som fortfarande används inom läkemedelsindustrin och har stora fördelar mot de 20 år gamla systemen från Sotax som går under beteckningen TPW.

Dani

Sortiment: GC- och GCMS-system. Dani Har under de senaste 25 åren varit s.k. OEM-leverantör av Headspace injektorer till en av marknadsledarna inom gaskromatografi. De har en robust och unik plattform för avancerad GC och GC-TOF.

DataApex

Sortiment: DataApex har i över 20 år utvecklat kromatografimjukvaror som kan kopplas in till över 400 HPLC- och GC-moduler. Den nyvarande plattformen heter Clarity.

CDS

Sortiment: CDS har under de senaste 20 åren utvecklat lösningar för att introducera fasta och semi-fasta prover till Gaskromatografi online. De har unika utrustningar för pyrolys och Thermal Desorption. De har även lösningar för Headspace applikationer.

 
Nyhetsarkiv
Ny hemsida under utveckling!
Publicerad 12/21/2018  -  Läs mer »»

Agilent GC och GCMS hos Kovalent!
Publicerad 12/21/2018  -  Läs mer »»

GDPR - Nya regler runt hantering av personuppgifter
Publicerad 5/25/2018  -  Läs mer »»

Kovalent ställer ut på Swedish Labdays 2017
Publicerad 2/23/2017  -  Läs mer »»

Extraktion av fett i mjölk och mjölkprodukter
Publicerad 2/16/2017  -  Läs mer »»

Ny mikrovågsugn för syntes
Publicerad 6/8/2015  -  Läs mer »»

Nya indunstare från Genevac
Publicerad 6/4/2015  -  Läs mer »»

Nya SPME-fibrer från CTC
Publicerad 2/26/2015  -  Läs mer »»

 
Kovalent AB, Fältspatsgatan 6, 421 30 Västra Frölunda. Tel. +46 (0)31 709 81 80, e-post: kovalent@kovalent.se