FöretagspresentationHistorikVärdenÄgareMiljöpolicy
Företagspresentation

WindsurfKovalent AB, som startades 1992 av Jan Brattberg och Mats Grapne, är ett framgångsrikt företag inom GC (gaskromatografi), GC/MS (gaskromatografi/masspektrometri), HPTLC/TLC (tunnskiktskromatografi), provupparbetning (uppslutning och inaskning) samt indunstning. Vi har även lång erfarenhet av HPLC och har nu tecknat avtal med en stor Japansk tillverkare. Detta innebär dessutom att vi kan leverera det mesta inom HPLC, spektrofotometri, SFC och SFE. En annan nyhet är produkter för fastfasextraktion. Vi har det mesta för extraktion av stora vattenprover till små prover inom Life science. Tillsammans med dotterbolaget Skandinaviska Genetec AB representerar vi en rad världsledande instrument-och tillbehörsföretag.

Kovalent är lokaliserat med kontor i Stockholm och Göteborg. Våra kunder återfinns främst inom läkemedelsindustrin, miljölab, universitet & högskolor, sjukhus, kraftindustrin för att nämna några.

Vi på Kovalent strävar efter att bygga långsiktiga partnerskap med våra kunder. Vår vilja att vara kundernas förstahandsval genomsyrar hela organisationen. - från första kontakt till slutlevererad produkt.

Kovalent AB, Fältspatsgatan 6, 421 30 Västra Frölunda. Tel. +46 (0)31 709 81 80, e-post: kovalent@kovalent.se