Produktregister
Produkter » Indunstning »
EZ-2

ez2-210_newEZ-2 är det senaste tillskottet i Genevacs instrumentpark. Det är ett litet och smidigt instrument för dig som vill ha en säker, kontrollerad indunstning men som inte har behov av HT- familjens större kapacitet. EZ-2 kan även fås i en version som är garanterat saltsyraresistent, en option som bara EZ-2 och HT-12 har möjlighet till.

Dri-Pure™
Denna funktion finns som tillval till EZ-2. Dri-Pure™ ger ett totalt skydd mot okontrollerad stötkokning och eliminerar all krosskontaminering. Dri-Pure™ lyckas med detta genom att kombinerar högre g-kraft med försiktig vakuumrampning förbi kritiska vakuumnivåer.

Hållare
Det finns en uppsjö av hållare som passar till EZ-2. Formaten som kan användas är alltifrån plattor, vialer och rör till 500ml flaskor. Sedan oktober 2005 har Genevac anpassat hållarutbudet så att de passar till hela EZ-2 och HT serien. Bilden nedan visar ett urplock av alla hållare.

HT system holder-range

Nyhet!
EZ-2 kommer nu med den mycket uppskattade kondensorbägaren från miVac systemet. Denna bägare är otroligt lätt att ta loss och tömma. Tekniken för kondenseringen har också uppdaterats och når nu en ännu högre effektivitetsgrad genom att ångan nu kondenseras direkt på kylslinorna.  

 

 

 


Mer information

Kontakta

Mikael Alfredsson på Kovalent AB i Göteborg, 031 - 709 81 83

Mats Grapne Askfelt på Stockholms-kontoret, 0709-119301

Mail, använd förnamn.efternamn@kovalent.se


Besök Genevacs hemsida
Ladda ner produktbroschyr

http://www.genevac.com/
EZ-2 brochure.pdf (790kb)

Kovalent AB, Fältspatsgatan 6, 421 30 Västra Frölunda. Tel. +46 (0)31 709 81 80, e-post: kovalent@kovalent.se